Culturele Zondag Go West!

December 6, 2018

Rene van Gissing projectleider bij Culturele Zondagen roept ondernemers op om mee te doen met het vervolg van Go West, tijdens de Culturele Zondag op 14 april 2019. Op 11 december vanaf 16.00 uur bij Schaalwerk op de Locomotiefstraat 4, is een bijeenkomst voor iedereen die een bijdrage wilt leveren aan dit culturele weekend. De vraag is hoe het Cartesiusgebied te presenteren. Te denken valt aan verhalen, wandelingen en exposities over het verleden, heden en toekomst. Meer weten? Neem contact op met Culturele Zondagen: L.Coomans@utrechtmarketing.nl

 

Foto: Aad van Vliet, CC by NC

Tags: Vriendinnen van Cartesius

Please reload

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht