top of page

Winter Werkspoor Kwartaal

Op 13 december kwamen er rond de 50 mensen bij elkaar voor het Werkspoor Kwartaal: bewoners, ondernemers, projectontwikkelaars en gemeente, iedereen was weer benieuwd naar de laatste stand van zaken van het Werkspoorkwartier. Gladheid en sneeuw werd getrotseerd om als een van de eerste bij Het Hof van Cartesius binnen te stappen. Na meerdere updates tijdens eerdere Werkspoor Kwartalen, konden we Het Hof nu eindelijk van binnen bekijken. En wat is het mooi geworden! De laatste puntjes worden nog op de i gezet voor de officiële opening op 12 januari, maar we zijn nu al onder de indruk.

De onderwerpen die dit Kwartaal aan bod kwamen:

We zien iedereen graag in 2018 weer om de nieuwste ontwikkelingen in het Werkspoorkwartier te delen!

(klik voor alle foto's van het Werkspoor Kwartaal)

Fotograaf: Aad van Vliet CC by NC SA 2.0

bottom of page