Nieuwsbrief #20

Het is een drukke periode geweest: op 6 september vond er een druk bezocht Werkspoor Kwartaal plaats. Het verslag van de verschillende onderwerpen is hier terug te lezen. Verder heeft de gemeenteraad het Koersdocument voor de Cartesiusdriehoek vastgesteld, is er een RIA geweest over de stadsboulevard, is de eerste popup club geopend, is de bouw van het Werkspoor Campus gestart, is het wandelpad bijna in aanbouw, fase 1 van het Hof van Cartesius zo goed als af, en wordt er gewerkt aan een gebiedswebsite. Beweging in het gebied dus! Lees er van alles over in deze nieuwsbrief. Zijn we nieuws vergeten? Laat het ons vooral weten, dan nemen we het de volgende keer alsnog mee!

Lees hier de hele nieuwsbrief

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht