top of page

Cartesius Nieuwsbrief #3


Dit is de derde nieuwsbrief van 2015 voor bedrijventerrein Cartesius. Of moet ik zeggen Werkspoorkwartier? Een jaar geleden kwam er een versnelling in de discussie over de uitstraling en het karakter van het terrein. Hoe zien wij het terrein nu? En waar moet het heen? De wens van de ondernemers is om gezamenlijk te bouwen aan een herkenbaar gebied waar gebruikers zich verantwoordelijk voor voelen: oftewel een gebied met een sterke identiteit. Maar hoe doe je dat? De naam van het terrein is 1 van de belangrijke bepalers van de identiteit. In deze nieuwsbrief lees je meer over o.a. identiteit, de geschiedenis van het terrein én de stemming die op 29 juni zal plaatsvinden.

Lees de nieuwsbrief hier.

Stuur ons een mail om de nieuwsbrief iedere zes weken per mail te ontvangen.

De volgende nieuwsbrief verschijnt 23 juni. De deadline voor het aanleveren van kopij voor de volgende editie staat op 8 juni.

bottom of page