top of page

Cartesius Nieuwsbrief #1

2015 wordt het doe-jaar voor Cartesius! En over alles wat er gebeurt en gaat gebeuren verschijnt de Cartesius Nieuwsbrief. De nieuwsbrief is te ontvangen via de mail door je aan te melden op: vriendinnenvancartesius@gmail.com of je kan hem hier downloaden om uit te printen op A3-formaat en op te hangen bij jou op kantoor.

Wat kan je zoal verwachten? Een terugblik op interessante evenementen in Cartesius, een agenda voor bijeenkomsten voor ondernemers of andere Utrechters voor de komende tijd. Maar ook lees je het laatste nieuws van de werkgroep Schoon, heel en veilig en kan je een oproep plaatsen als je ruimte, materiaal of kennis zoekt of in de aanbieding hebt. En er is een leuke prijs te winnen! De nieuwsbrief verschijnt iedere zes weken. Heb je iets voor de agenda van de volgende nieuwsbrief, wil je een oproep doen of geïnterviewd worden als ondernemer in Cartesius? Stuur ons dan voor 15 maart een bericht: vriendinnenvancartesius@gmail.com.

bottom of page