In gesprek met wethouder Everhardt

Aan het einde van dit mooie weekend over de toekomst van Utrecht ging Lara in gesprek met wethouder Everhardt. Het thema was "rollen en ondersteuning die nodig is voor gebiedsontwikkeling. Ons voornaamste doel was om duidelijk te maken dat wij op een hoger schaalniveau bezig zijn dan alleen toestemming voor een geveltuintje. Wij houden ons bezig met lange termijn gebiedsontwikkeling en willen dus een intensieve samenwerking met de gemeente en gezien en gewaardeerd worden voor onze inzet. Of dit laatste nou echt over is gekomen bij de wethouder...?

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht