top of page

Winter Werkspoor Kwartaal


Campus Werkspoor, Basecamp: fotograaf Aad van Vliet

We zijn te gast in Campus Werkspoor. Een bedrijfsverzamelgebied met als belangrijkste eyecatcher het voormalig Peguspand. In de theaterzaal worden we verwelkomd door Jurgen Overweg van Evident. Een van de vier investeerders:

“We zijn heel trots om te kunnen vertellen dat we sinds vorige maand helemaal vol zitten. Al onze bedrijfsruimtes zijn verhuurd, met name aan bedrijven in de digitale media sector. We zijn daarom al plannen aan het maken om uit te breiden met nieuwe locaties op ons eigen terrein. Verder verhuren we ook ruimtes aan De Plaatsmakers en de kunstenaars van 16X.

“Jullie zijn net binnengekomen via het cafe Basecamp. Daar zitten dagelijks ruim 100 mensen te lunchen. De borrel vindt zo plaats in onze net opgeleverde vergaderruimtes die ook door externen te huren zijn. Neem vooral een kijkje en we hopen jullie snel terug te zien.“

Jurgen Overweg van Evident, Fotograaf Aad van Vliet

bottom of page