top of page

Culturele Zondag Go West

Op 14 april strijkt de karavaan van Culturele Zondagen neer in Utrecht West en dus ook in het Werkspoorkwartier. René van der Giessen, projectleider van Go West, zoals deze editie heet, kwam een update geven over het programma:

"Vorige editie van het Werkspoor Kwartaal stond ik hier ook om jullie op te roepen om mee te doen met de culturele zondag en daar hebben velen van jullie gehoor aan gegeven. Het thema van deze zondag is Go West, verhalen van heden, verleden en toekomst. Onder de sporen, in Lombok en Oog en Al hebben we vooral de samenwerking met bewoners gezocht, maar hier in het Werkspoorkwartier en Cartesiusdriehoek werken we vooral samen met ondernemers en culturele initiatieven."

"Op alle grote publiekslocaties is wel een programma te volgen: De Nijverheid, Central Studio's, Werkspoorfabriek, Hof van Cartesius, allemaal hebben we activiteiten. Ook zijn er verschillende rondleidingen, een theatrale bustour en een muziekoptredens onder andere bij dB's die zijn 25jarig bestaan viert. Zorg dus dat je de zondag in je agenda hebt staan!"

bottom of page