Toekomst Central Studio's

Gabrielle Muris vertelt over de plannen met Central studio’s. Bob Scherrenberg, eigenaar van de Werkspoorkathedraal en Werkspoorfabriek heeft onlangs ook het gebouw van Central studio’s gekocht. Dit gebouw hoort bij de oude Werkspoorpanden maar is als zodanig niet meer herkenbaar. Doel is om het pand de industriële uitstraling weer terug te geven. Central studio’s blijft een evenementenlocatie maar er wordt gekeken hoe de exploitatie verbreed kan worden door het huisvesten van een poppodium, filmhuis of onderwijs. Momenteel wordt onderzocht wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn. In de loop van 2019 wordt duidelijk hoe het verzamelgebouw gevuld zal worden.

Foto: Aad van Vliet, CC by NC

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht