Peter Macco Experience Centre

We zijn dit WK te gast in het Experience center wat ze in 2015 hebben gebouwd. Tot die tijd had Peter Macco een fietsenwinkel aan de Amsterdamsestraatweg, maar met de komst van internet was er niet te concurreren tegen de goedkope online fietsenwinkels. Familie Macco besloot de gok te wagen en op te schalen met een nieuwe locatie: een magazijn, showroom en werkplaats in een. Voordeel is dat klanten hun fiets niet uit een boekje hoeven te kopen maar meteen een stukje kunnen proefrijden. Door groot in te kopen kan de prijs mee met de online winkels. Inmiddels lopen de zaken weer goed aan de Amsterdamsestraatweg en de locatie aan op de Nijverheidsweg.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht