Nieuwsbrief #27

Een nieuw jasje voor de oude en bekende nieuwsbrief van het Werkspoorkwartier. Minder tekst in de nieuwsbrief, meer tekst op de website. Plus, meer aandacht voor de ontwikkelingen rondom het Werkspoorkwartier. Gebleven is het interview, de agenda en de inbreng van het Museum van Zuilen over de geschiedenis van Werkspoor. Heb je verbeterpunten voor de nieuwsbrief? Laat het ons weten! We wensen je veel leesplezier en hopen je op 6 februari weer te zien tijdens het Winter Werkspoor Kwartaal!

Lees hier de hele nieuwsbrief.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht