Nieuwsbrief #26

Komende weken is er van alles te doen in het Werkspoorkwartier! Alle activiteiten vind je in de agenda in deze nieuwsbrief en op de website www.werkspoorkwartier.nl. Daarnaast een interview met garagehouder Mustafa Akilli die erg tevreden is over het DEMKA terrein. Over de Cartesiusdriehoek hebben we in deze nieuwsbrief nog geen update. Daarover hoor je meer tijdens het volgende Werkspoor Kwartaal, op 31 oktober. Tot dan! Groet, Merel & Lara Vriendinnen van Cartesius

Lees hier de hele nieuwsbrief.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht