top of page

Westelijke Stadsboulevard


Op 11 juni zou een speciale bijeenkomst plaatsvinden om ondernemers bij te praten over de ontwikkelingen rondom de Westelijke Stadsboulevard. Die bijeenkomst is gecancelled omdat er te weinig aanmeldingen waren. Daarom zijn Margreet Kokshoorn, Jet van Rijnsberger en Alex Tsakmakis aangeschoven bij het Werkspoor Kwartaal.

De Westelijke Stadsboulevard moet zorgen voor minder autoverkeer in de binnenstad van Utrecht. Door de versmalling van de weg zullen meer mensen andere manieren van vervoer moeten gaan gebruiken. Er is een speciale werkgeversaanpak opgezet om ondernemers te helpen hun personeel te motiveren om andere vervoersmiddelen te gebruiken.

Tijdens de presentatie over de Stadsboulevard ontstond discussie over de gevolgen voor de bereikbaarheid van ondernemers. Mobiliteit is een grote zorg onder de ondernemers van het Cartesiusgebied. Afgesproken is dat Margreet Kokshoorn en Jet van Rijnsberger in een gesprek met het BKC bestuur verder praten over deze zorgen.

bottom of page