Werkplaats Overvloed

Aan de Nijverheidsweg 16C is nog een club kunstenaars neergestreken: kunstenaars, dansers, circustheater, fotografen en drukkers hebben elkaar gevonden in Werkplaats Overvloed. Hier vindt een overstroom tussen disciplines plaats en worden disciplines met elkaar gecombineerd. Via een succesvolle crowdfundingsactie hebben ze een mooie dansvloer kunnen aanleggen. Om extra inkomsten te genereren worden de ruimtes van Werkplaats Overvloed ook aan derden verhuurd.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht