top of page

Units4You


Yourick Fokke, Studio Raak. Fotograaf Aad van Vliet CC by NC

Yourick Fokke van Studio Raak begint zijn update met de complimenten aan iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van het Werkspoorkwartier. “Je ziet het gebied steeds meer aantrekkingskracht krijgen en dat komt door jullie, goed gedaan!”

Yourick is betrokken bij de ontwikkeling van Units4You; 42 bedrijfsunits die gebouwd gaan worden aan de Nijverheidsweg 29. Hiervoor wordt het bestaande pand, dat aan Central Studios’ vastzit, gesloopt. Onderdelen van het gebouw zullen waar mogelijk worden hergebruikt. Verschillende partijen zijn al sinds 2010 bezig om te kijken hoe het pand, dat gemeentelijk erfgoed is maar geen beschermde status heeft, behouden kan blijven. Dit is helaas niet mogelijk gebleken.

De studio’s die na de sloop worden gebouwd kunnen kopers zelf afwerken, of worden gebruiksklaar opgeleverd. Er wordt gemikt op ondernemers en particulieren die een extra opslag/werkruimte nodig hebben. De eerste units zijn inmiddels gereserveerd. In september start de verkoop en een jaar later zal de bouw naar verwachting starten.

De mensen achter Units4You zijn ook nog met een ander project bezig: City Hub in Lage Weide. Een magazijn op afstand met groene stadstransport.

Fotograaf: Aad van Vliet, CC by NC

bottom of page