Units4You

July 17, 2018

 

 

Yourick Fokke van Studio Raak begint zijn update met de complimenten aan iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van het Werkspoorkwartier. “Je ziet het gebied steeds meer aantrekkingskracht krijgen en dat komt door jullie, goed gedaan!”

 

Yourick is  betrokken bij de ontwikkeling van Units4You; 42 bedrijfsunits die gebouwd gaan worden aan de Nijverheidsweg 29. Hiervoor wordt het bestaande pand, dat aan Central Studios’ vastzit, gesloopt. Onderdelen van het gebouw zullen waar mogelijk worden hergebruikt. Verschillende partijen zijn al sinds 2010 bezig om te kijken hoe het pand, dat gemeentelijk erfgoed is maar geen beschermde status heeft, behouden kan blijven. Dit is helaas niet mogelijk gebleken.

 

 

 

De studio’s die na de sloop worden gebouwd kunnen kopers zelf afwerken, of worden gebruiksklaar opgeleverd. Er wordt gemikt op ondernemers en particulieren die een extra opslag/werkruimte nodig hebben. De eerste units zijn inmiddels gereserveerd. In september start de verkoop en een jaar later zal de bouw naar verwachting starten.

 

De mensen achter Units4You zijn ook nog met een ander project bezig: City Hub in Lage Weide. Een magazijn op afstand met groene stadstransport.

 

Fotograaf: Aad van Vliet, CC by NC

Tags: Vriendinnen van Cartesius

Please reload

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht