Nieuwsbrief #25

Zo vlak voordat iedereen kan genieten van een welverdiende zomervakantie zijn er nog een aantal spannende ontwikkelingen in en rondom het Werkspoorkwartier te vertellen! Zo is gisteren bekend geworden welke ontwikkelcombinatie de Cartesiusdriehoek gaat ontwikkelen, hebben drie creatieve huisvesters de handen in een geslagen voor een geweldige nieuwe broedplaats De Vrijhaven Utrecht en is afgelopen week Campus Werkspoor geopend. Genoeg stof dus om het aanstaande zaterdag tijdens het Hof der Zotheid nog eens over te hebben. Wij wensen jullie allemaal een heerlijke zomer en een zonnige groet, Merel & Lara Vriendinnen van Cartesius

Lees de hele nieuwsbrief

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht