Nieuwsbrief #23

Het is volop lente! Hopelijk geniet iedereen van het heerlijke weer van deze dagen en lees je deze nieuwsbrief lekker buiten. De nieuwsbrief staat weer bol van de nieuwtjes, weetjes en leuke agenda-items. Lees bijvoorbeeld het verslag van het Werkspoorkwartaal, het bezoek van wethouder Paulus Jansen, of blader door het nieuwe Made in Werkspoorboek. En pak je agenda erbij voor exposities, theaterstukken en natuurlijk de jaarlijkse BBQ van de BKC.

Lees de hele nieuwsbrief hier.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht