top of page

SWK030 in Werkspoorkwartier

Sinds december is SWK030 actief in het Werkspoorkwartier. Ze verhuren een gedeelte van de Campus Werkspoor aan de Nijverheids 16c. Hier zitten nu dertien kunstenaars, grafici en een fooddesigner, voor een periode van vijf jaar. Deze locatie is nieuw voor SWK030, dat van oudsher meer op het centrum is georiënteerd. Ze beheren daar meerdere oude panden die gebouwd zijn voor specifieke gebruikers.

Arna Notten, nu sinds ruim een jaar directeur bij SWK030, is sinds een paar maanden ook interim directeur van Sophies Kunstprojecten. Wanneer Sophies Kunstprojecten en SWK030 samen gaan, beheren ze gezamenlijk meer dan 40 locaties met meer dan 500 werkruimtes, podia en ateliers die ze verhuren aan kunstenaars. De Vlampijpateliers horen hier ook bij.

bottom of page