top of page

Nieuwsbrief #21

Het is alweer november! Wat gaat de tijd snel en wat gebeurt er veel. Het ene moment sta je bij de jaarlijkse open atelierdagen van de Vlampijpateliers, het andere moment bij de opening van Proeflokaal De Leckere, daarna schud je de hand van de burgemeester die het Keurmerk Veilig Ondernemen komt overhandigen en zo heb je weer het vertrouwen van alle ondernemers om onder andere deze nieuwsbrieven voort te zetten.

Wij zijn heel enthousiast over wat er allemaal gaande is in het Werkspoor Kwartier en hebben weer interessante nieuwtjes te vertellen. Maak bijvoorbeeld kennis met Daan Bramer en Jonathan Straatman van De Nijverheid en lees over de bouw van de nieuwe gebiedswebsite.

Wil je weten wat er verder gebeurd op het terrein en alle betrokkenen weer spreken? Op 13 december zien we iedereen graag bij het volgende Werkspoor Kwartaal, in het net opgeleverde Hof van Cartesius.

Ben je nieuwsgierig naar wat er in de Cartesiusdriehoek gaande is? Dan kan je terecht op de onlangs gelanceerde websites www.cabgebouw.nl of www.cartesiusdriehoek.nl!

Lees hier de hele nieuwsbrief

Voortaan de nieuwsbrief direct in je mailbox? Schrijf je hier in.

bottom of page