Werkspoorcampus in aanbouw

Twee Werkspoor Kwartalen geleden introduceerde Manon Schotman, ontwikkelaar bij Lingotto, de Werkspoorcampus. Een nieuw verzamelgebouw gevestigd in de het oude PEGUS gebouw aan de Keulsekade. Tijdens deze editie kan ze vertellen dat de de koop helemaal rond is gekomen. Dankzij een snel vergunningstraject is de verbouwing zelfs al begonnen. De verbinding die Bol.com gemaakt had tussen het hoofd en het bijgebouw is verwijderd en nu zijn ze bezig met het hoofdpand. Het horecahart, wat zich in eerste instantie richt op de eigen huurders, is vanaf januari geopend.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht