Club WAS. is hier

September 20, 2017

Hangend in het raam verteld Bob Scherrenberg, eigenaar van de Werkspoorkathedraal, over de nieuwste aanwinst in zijn pand: club WAS. De voormalige wasruimtes zijn omgebouwd tot een popupclub. In samenwerking met Elevation Events wordt er een keer per maand een clubavond georganiseerd. Het idee is om een 'onUtrechtse' club neer te zetten die alleen open gaat als er een goed programma is. In het weekend van 1 september ging de club voor het eerst open en was meteen helemaal uitverkocht. Dit overtrof alle verwachtingen en ook het verloop van de avond was een groot succes en ook de recensies waren lovend.  

 

En er komt nog meer horeca in de Werkspoorkathedraal: over een paar weken wordt Restaurant De Leckere (ja, van die lekkere biertjes) opgeleverd. Hopelijk kan het restaurant daarna snel open zodat we kunnen gaan eten en drinken met mooi uitzicht op de haven. 

 

Mocht je het nog niet gedaan hebben, de verbouwing van de Werkspoorkathedraal is genomineerd voor de publieksprijs van de Utrechtse Rietveldprijs. Stemmen kan nog tot 30 september!

 

Fotograaf: Aad van Vliet CC by NC 2.0

 

 

 

 

Tags: Vriendinnen van Cartesius

Please reload

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht