top of page

Hof van Cartesius van start!

Het is zover! Het ingebruiknamecontract met de gemeente is afgesloten, alle contracten met de huurders zijn rond en het ziet er naar uit dat het gaat lukken om met maar liefst 90% hergebruikte materialen te bouwen. Dat is veel, de meeste circulaire projecten redden dat niet. Bijzonder is bijvoorbeeld het betonnen donorskelet dat de basis van de paviljoens gaat vormen.

Vanaf nu worden de materialen op het kavel verzameld en dan begint deze zomer ook het bouwen. Zodra de basis staat gaan de huurders, alleen creatieve makers of duurzame ondernemers, zelf aan de slag met het afbouwen van hun werkruimte. Meer informatie over de bouw van het Hof van Cartesius kan je vinden op hun eigen site en facebookpagina.

Fotografie: Aad van Vliet CC by NC

Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

bottom of page