Werkspoorkwartaal 14 juni

June 26, 2017

Op de zomerse lenteavond van 14 juni kwamen ruim 40 geïnteresseerden in het Werkspoor Kwartier bij elkaar tijdens het Werkspoor Kwartaal. De locatie is dit keer het nieuwste BKC lid: Gallery Colorado, een coffeeshop annex galerie. De openingsexpositie bestaat uit kunstwerken van de internationaal befaamde kunstenaar Peter Klashorst.

 

We worden warm welkom geheten door bedrijfsleider Mario die meteen uitlegt dat de kunstwerken passen in het concept van Gallery Colorado: een publiek dat niet uit zich zelf een bezoek zal brengen aan een museum, in contact brengen met moderne kunststromingen zoals pop-art, streetart en fotografie. De expositie van Peter Klashorst is nog te zien tot begin juli. Naast het bekijken van de expositie, kun je bij de coffeeshop natuurlijk ook terecht voor oa wiet, hash en medicinale producten gemaakt van hennep, maar ook voor een kop goede koffie van het merk Moyee.

 

Na de introductie van Gallery Colorado gaat de eerste spreker van het Werkspoor Kwartaal van start: Chantal Snelling-Berg van NS stations geeft een presentatie over het Koersdocument van de Cartesiusdriehoek. Daarna vertelt Charlotte Ernst trots over de totstandkoming van het Hof van Cartesius dat nu daadwerkelijk gaat beginnen met bouwen. Spreker Ton Oostveen moest zich helaas verontschuldigen wegens prive omstandigheden. Hij zal voor het volgende kwartaal opnieuw uitgenodigd worden.

 

Het fotoverslag van de avond, inclusief barbecue van de Bedrijvenkring is hier te bekijken: 

 Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

 

 

Tags: Vriendinnen van Cartesius

Please reload

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht