top of page

Uitnodiging zomer Werkspoor Kwartaal

Namens de Bedrijvenrking Cartesius en de gemeente Utrecht nodigen we u graag uit voor de zomer editie van het Werkspoor Kwartaal* aanstaande woensdag 14 juni. De bijeenkomst start om 17:00 en vindt plaats in het net nieuw geopende Gallery Colorado aan de Vlampijpstraat 52. AGENDA

  • Koersdocument Cartesiusdriehoek, Wat zijn de plannen voor de driehoek?

  • Hof van Cartesius, De bouw gaat nu echt van start en ze kunnen alle hulp gebruiken!

  • Ton Oostveen, eigenaar van vele panden in het Werkspoorkwartier en nu bezig met de verbouwing van de voormalige Boonzaaijer Bakkerij, welke plannen heeft hij in en met het gebied?

Vragen of aanvullingen op het programma: cartesius@vriendinnenvan.nl Voor de ondernemers vindt aansluitend aan het Werkspoor Kwartaal de jaarlijkse zomerbarbecue plaats. Aanmelden voor de barbecue kan nog door voor zaterdag een mailtje te sturen naar info@BKCartesius.nl

bottom of page