Werkspoor Kwartaal #4

Op 29 maart konden we een kijkje nemen in Tractieweg 50, of Werkspoor Fabriek zoals de werktitel nu is. We kwamen er bij elkaar om meer te horen over de laatste stand van zaken in het Werkspoorkwartier. Het was een mooi vol programma. Het wordt steeds duidelijker dat het gebied flink aan het veranderen is.

Aan bod kwamen de plannen voor Tractieweg 50 (Werkspoorfabriek), Keulsekade 189 (Pegus gebouw), Gallery Colorado (Art Gallery en Coffeeshop), de realisatie van het Hof van Cartesius, de crowdfunding voor een nieuwe schoorsteen voor het Ontspanningsgebouw en de zonnepanelen van Postcodestroom bij Pot Verhuizingen. Een uitgebreid fotoverslag is hier terug te vinden.

Het volgende postcode kwartaal vindt plaats op 14 juni en valt samen met de zomerbarbeque van de BKC. Zet u het vast in de agenda?

Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht