top of page

Pot verhuizingen op Postcodestroom

Wim Pot vertelt dat zijn bedrijf Pot Verhuizingen, deze week getekend heeft voor PostcodeStroom. Met dit initiatief wordt het hele dak van Pot Verhuizingen in het Werkspoorkwartier en op het gebouw in Amersfoort, vol gelegd met zonnepanelen. Middels een stimuleringsregeling vanuit de overheid, kunnen ondernemers en particulieren met dezelfde postcode (3534 AV) deze goedkope zonne-energie afnemen. PostcodeStroom zal komende tijd alle potentiële afnemers benaderen. Als ondernemers zelf geïnteresseerd zijn geworden in de kansen van zonne-energie, dan kunnen ze direct contact opnemen met de BKC om meedoen aan PostcodeStroom te bespreken: info@bkcartesius.nl.

Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

bottom of page