top of page

Bouw Hof van Cartesius gaat van start!

Charlotte Ernst is opgetogen want na drie jaar zwoegen gaat het Hof eindelijk van start! Begin mei start de bouw van de circulaire werkplekken aan het begin van de Vlampijpzone, net voorbij buurtcentrum De Oase. Het Hof wordt gevuld met creatieve ondernemers.

Een tiental bedrijven zal komende maanden aan de slag gaan met het zelf (af)bouwen van hun werkplekken. Daarnaast komt er een openbare makerspace, flexwerkplekken en wordt alles gebouwd rondom openbare binnentuinen. In het begin zal er alleen daghoreca zijn waar je als bezoeker een kopje koffie kan komen drinken. Maar uiteindelijk zal veganistisch restaurant en brouwerij OPROER, die nu in het CAB gebouw zitten, zich hier ook komen vestigen.

Charlotte Ernst, initiatiefnemer Hof van Cartesius. Fotograaf Aad van Vliet CC by NC ND

Fotografie: Aad van Vliet, CC by NC

bottom of page