top of page

Uitnodiging Werkspoor Kwartaal #1


Er staat dit jaar veel te gebeuren. Eindelijk gaat de transformatie van het gebied zichtbaar worden: nieuwe entrees, langzaamverkeersroutes, de haven en openbare ruimte van de Werkspoorkathedraal, de ontwikkeling van de Cartesius Driehoek. Om iedereen hier goed van op de hoogte te houden is het Werkspoor Kwartaal in het leven geroepen: een informele bijeenkomst die een combinatie is van een informatieavond, een borrel en de ouderwetse Cartesius Tafel. Bij het Werkspoor Kwartaal hoor je in ieder geval altijd updates van de gemeente en van de Bedrijvenkring Cartesiusweg. Daarnaast is iedereen welkom om een eigen bijdrage te leveren: ben je van plan om je pand op te knappen? Hekken te verwijderen? Deel het bij het Werkspoor Kwartaal. De eerste Werkspoor Kwartaal is op 5 april van 16:30- 18:00. Iedereen met een interesse in het Werkspoorkwartier is welkom. Onderwerpen die zeker aan bod komen: -Entrees en beeldmerk -Aanleg wandelaarsroute -Plannen Cartesius Driehoek -Ruimte voor eigen inbreng Zorg dat je er bij bent! Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bkcartesius.nl

bottom of page