top of page

Komen en gaan

Afgelopen week hebben we een keer goede foto's laten maken. We zijn nu immers (even) op volle sterkte!

Na een jaar opereren op de achtergrond is Lara weer helemaal terug bij de Vriendinnen van Cartesius. Precies op tijd om het stokje van Marleen over te nemen. Zij vertrekt in april voor een wereldreis in haar trouwe camperbus. Samen met vriend Roderick Polak (tevens de fotograaf van onze mooie foto's) gaat zij op onderzoek uit naar de kracht van gemeenschappen! Je kunt hun avonturen volgen via Circumbendibus.

Merel en Lara gaan Marleen natuurlijk erg missen, maar kijken er ook erg naar uit om Marleen over een tijdje te laten zien wat er allemaal is veranderd in het Werkspoorkwartier en de Cartesiusdriehoek!

Fotografie: Roderick Polak Photography, www.roderickpolak.com

Vriendinnen van Cartesius, door Roderick Polak Photography, www.roderickpolak.com

Vriendinnen van Cartesius, door Roderick Polak Photography, www.roderickpolak.com

Vriendinnen van Cartesius, door Roderick Polak Photography, www.roderickpolak.com

bottom of page