Nieuwsbrief #10

March 8, 2016

De lente komt er aan en dat is te merken in het Werkspoorkwartier. De eerste bloemen als resultaat van het groenproject van Lint Architecten en Charlotte Ernst komen tot bloei langs de Nijverheidsweg, de langzaamverkeersroutes krijgen steeds meer vorm en verschillende partijen waaronder ook de bewoners vinden elkaar om gezamenlijk de schouders onder het Werkspoorkwartier te zetten. Lees hier wat er allemaal gaande is. 

 

 

Tags: Vriendinnen van Cartesius

Please reload

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht