De Stad de Toekomst #CZ

Op 24 en 25 mei staat Utrecht hele weekend in het teken van de toekomst: Hoe ziet de stad eruit in 2030? In de aanloop naar dat weekend zijn er allerlei filmpjes gemaakt over mensen die het verschil in de stad proberen te maken en hun visie op de toekomst. In dit filmpje zie je Andre Malotaux, medeoprichter van VersVermaak, en zijn dromen over het Transformatorhuis in het Werkspoor. Achter de schermen zijn wij natuurlijk druk in gesprek met de eigenaren om te kijken of deze dromen werkelijkheid kunnen worden.

 

Op de hoogte blijven van de Vriendinnen? Volg ons via twitter en facebook

Op de hoogte blijven van het gebied? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle teksten op deze website zijn geschreven door de Vriendinnen van Cartesius

Achtergrondfoto: Aorta, Architectuurcentrum Utrecht